söndag 9 februari 2014

Utslagen och paus

Liten har åkt på magsjuka eller nån form av magbasilusk, igår kom det på ena hållet, inatt andra hållet. Han har inte rört sig en meter från soffan idag, druckit vatten men inget mer. Har aldrig sett honom så stilla, feber har han också. Dock verkar han vara lite piggare nu under eftermiddagen, han har sjungit blinka lilla stjärna tre ggr och frågat efter godis två ggr. Hoppas hoppas hoppas vi andra klarar oss ifrån det.
Rio har fått 2 månaders vaccin idag så hon kan också få feber och bli gnällig vi håller tummarna för att hon klarar sig. Dessutom verkar hon ha lite problem med magmunstillslutningen, vi ska testa några grejer och hoppas det blir bättre utan medicin. Hon lägger på sig och växer precis som hon ska strax över sin kurva.

Det här blir sista inlägget på ett tag iallafall. Tycker jag skriver om samma saker hela tiden, besökarna har halverats och det är inte ofta det kommenteras. Jag älskar att skriva, så jag kommer säkert sakna det otroligt mycket men just nu behöver jag en paus för att hitta tillbaka till glädjen, hitta inspiration. Kanske kommer jag tillbaka här som innan, i en annan form, ett annat forum eller inte alls vi får se, jag ska fundera klura och lura. 
Saknar ni mig så finns jag på mail eller telefon. Jag lovar att meddela här hur det blir framöver när jag bestämt mig.
Jag avskyr när "mina" bloggare lägger av så jag hoppas inte alltför många blir besvikna, säkert bara jag själv som blir sentimental.. 
Tills nästa gång au revoir!!

Han vägrar ta av sig skorna..

16 kommentarer:

Anonym sa...

NEJ! Jag besöker bloggen varje dag, ibland tre gånger ibland fyra, alltid minst två! Älskar texterna, älskar bilderna!
Hoppas du hittar inspirationen snart igen!
//Lillebror

Caroline sa...

Jag har typ tre kommentarer minst i huvudet men har bara inte hunnit. Kom snart tillbaka!! Jag läser varje dag, skrattar och gråter med dig hela tiden <3

Majken & Lily hade trubbel med magmunnen båda två. Spydde som grisar när de ammades och även när vi börjat med fast föda kunde det komma ibland om det blev för fullt. Men det växte bort på båda.

Den här gnällfasen du skrev om för ett tag sen hör nog till ibland. När de ska lära sig något nytt så blir det gärna så. Men visst vill man hoppa ut ur fönstret en del dagar när allt man hör i en gnällig ton är "maaaammmaa" och "neeeej"… Jag fick ett tips av någon att när det det blir gnälligt och vägran så ska man försöka slå om deras hjärna till ett mer rationellt tänkande och exempelvis fråga om de tror en elefant ryms i en bil eller om det finns röda citroner typ.. Sen kan man komma ur gnället och ta nya tag med påklädning - mat osv.. Numera fungerar det bra att slå vad om att det absolut inte kan vara mer än 100 steg hem eller prata om hur långa de är eller färgen på ögonen eller något. Fast jag har alltid i bakhuvudet det BVC och dagis sagt att vi ska ta alla känsloutbrott med ro och se det som en kärleksförklaring för det är där de känner sig tryggast som det kommer fram : )

Stor kram och kom SNART tillbaka!!

Amani sa...

Nej, sluta inte:( läser ofta!!

Anonym sa...

Hej hej,
Nikos systers lilla dotter hade samma problem när hon var mindre ( hon är 1,5 år nu) med att hon kräktes hela tiden. Det var nått som kallades reflux. Det ända som fungerade var att så länge hon ammades så fick mamman inte äta mejeriprodukter eller koffein. Det växer också bort.

Jag kommer också att sakna att inte få se hur ni har det i Dubai. Så mysigt att se bilder på barnen.
// Jenny ( HP's kusin)

Anonym sa...

Hej Hanna!! Som jag sagt tidigare till dig så vill vi i Rinkaby inte att du ska sluta blogga. Vi ses ju så sällan och då är det skoj att gå in på bloggen och kolla läget. Så jag tycker du ska tänka om... Vi ses här snart igen hoppas jag. Kramis från Therese

Mama Mia sa...

Hejsan Hejsan Hejsan!

Hur skall jag nu få reda på hur ni ha det?!?
Jag säger som brodern din, Jag kollar in här varje dag säkert mer än en gång!!!
Dålig på att kommentera här på, fast jag brukar slänga iväg ett text meddelande:-)
Man kan inte bara ta paus eller lägga ner, det finns regler och lagar på sånt här. Uppsägningstid, varningar fasen jag ringer facket!!
Du skriver för att du mår bra av att skriva, för din egen skull!!
Dagarna kan vara lite av en upprepning ibland men det är också tjusningen med livet de sk rutinerna. Att vara en familj lång borta från Nära & Kära har sina nackdelar, men tänk vilken härlig stund för de dina som får titta in i Eran vardag?
Så även om ingen kommenterar och det kanske "bara" är dina närmaste som läser, så tänk på att de NJUTER av det!

Slutar inte… bloggen är en del av min dag!!!
Kramar från hon därborta.

ps. ta bort den där "visa att du inte är en robot, för det blir så krångligt på mobilen när man vill kommentera, Kram Kram Kram kram

Therese sa...

Hanna, aven om vi ses ofta ar det alltid kul att ga in har och lasa. Det som att fa slutet pa de dar berattelserna eller den dar meningen som nagot barn kommit och avbrutit nar vi ses. Vi vill att du ska komma tillbaka! Kram

Anonym sa...

Nejjjjjjjj! Kom igen nu snygging:)

Anonym sa...

Fortsätt skriv här! Du är duktig och det du skriver är läsvärt, du skriver så bra om livet!

Unknown sa...

Sluta inte ! Tycker om det du skriver de flesta skriver bara sådant som är bra gillar att du ventilera allt ! Gillar också att du visar många bilder på barnen så man ser dem fast ni bor långt borta ;)! Stor kram kusin C

Helena sa...

Är du galen?! Du får inte sluta!!! Din blogg gör ju såatt ni inte känns så långt borta :-(( Krya på honom ❤️ Puss o kram Helena

Janne Schaffer sa...

NEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!

Anonym sa...

Nu är väl ändå pausen över iaf?? Väntar.......

Anonym sa...

Tycker att du har en trevlig blogg. Synd om du slutar!

Anonym sa...

Nu får du ta och börja blogga igen!!

Unknown sa...

Oj vad vi saknar din blogg!