söndag 9 mars 2014

Förändringens vingslag.. Eller nåt..

9 mars idag då, en varm solig söndag i början av mars, en fin dag på många sätt, en månad sedan jag skrev sist. Har ni saknat mig? Jag har saknat er skulle jag kunna skriva men jag vet inte riktigt vilka ni är, några vet jag men inte alla.
Efter noga övervägande, funderande så har jag beslutat mig för att komma tillbaka, visst är det skit tråkigt att det är mer eller mindre en envägs kommunikation men jag saknar skrivandet, saknar att be er om hjälp, saknar att få berätta det ända positiva med att inte blogga är att fler hör av sig så jag får veta vad ni gör också. Om ni lovar att fortsätta höra av er, börja kommentera eller på annat sätt höra av er med tips etc så kommer jag tillbaka med full kraft inom kort. Det blir lite ändringar dock, ny sida med ny adress är under uppbyggnad (tack bästa svåger), innehållet kommer ändras lite, vet vart jag vill men inte riktigt hur så det får växa fram under en period, hoppas ni vill fortsätta följa med?!? Om en vecka ungefär hoppas jag ha haft tid nog att få ordning på det mesta(om båda barnen sover samtidigt och maken inte är ute och reser plötsligt). Kom tillbaka då så får ni nya adressen!

14 kommentarer:

Anonym sa...

Det var verkligen på tiden!! Jag ska bli bättre på att kommentera!! Kramis från Therese

Anonym sa...

Hej Hanna,
Kul att du är tillbaka. Jag har kollat in här varje dag och hoppats på att du ska komma tillbaka. Tycker att det är mysigt att se hur ni har det hela familjen i Dubai.
Kram till er alla Jenny.

Anonym sa...

Kör så det ryker - följer din blogg och ditt liv i Dubai. Kram Mia

Anonym sa...

Alhamdulillah!

Unknown sa...

Härligt att du är tillbaka, jag har verkligen saknat din blogg.

Anonym sa...

Jaaaa vad roligt att du är tillbaka, har verkligen saknat ditt skrivande. Ser framemot att få fortsätta följa nya bloggen. Bloggen gör ju att du inte känns så långt bort. Glad att det nu inte är många dagar tills vi ses. Stor kram Ulle

Anonym sa...

HURRA!
/Lillebror

Sara Karlsson sa...

bra där jag har framför allt saknat Iggys egna mode inslag :-) oj vad vi har skrattat åt honom många gånger och allt kul du skriver och berättar om också såklart. Vet hur mycket tid och drygt det kan vara ibland framförallt när man inte får respons. Men super kul att du är tillbaka och spännande med allt nytt som är på G :-)

Kramar i massor Sara o Tony

Anonym sa...

Jag är oxå väldigt glad att du är tillbaka då det är enda sättet för mig att få veta hur HP med familj och Erik mår. När killarna var små gjorde vi mycket tillsammans och de var en viktig del i vår familj och släkt. Hälsningar från deras moster.

Anonym sa...

Jopiiiiii!
Kramar fimpen

Anonym sa...

Härligt Hanna! Superkul att du är tillbaka och ser fram emot det nya och hoppas vi kan få ihop en träff i påsk :)
Kram Marie

Anonym sa...

Hurra!!:)

Amani sa...

Kul!!! Det ser jag fram emot :)

Helena sa...

JAAAA! Vad glad jag blir 😘